Cashmere Silk

Πληροφορίες για το προϊόν "Cashmere Silk"

Cashmere Silk Χαλιά: Τα μεταξωτά χαλιά του Κασμίρ είναι παγκοσμίως γνωστά και συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων και ποιοτικότερων χαλιών της Ανατολής. Η επαρχία του Κασμίρ ήταν πάντα γνωστή για τα αποκλειστικά μάλλινα και μεταξωτά χαλιά της. Τα χαλιά είναι ιδιαίτερα λεπτά και μαλακά με ασύγκριτα ευχάριστη αίσθηση. Το περσικό μοτίβο πλέκεται σε όμορφα και αρμονικά παστέλ χρώματα και δίνει στο σπίτι σας μια ευγενική πινελιά.

Ινδικά χαλιά: Η πλέξη χαλιών στην Ινδία χρονολογείται από την αυτοκρατορία των Μογγόλων τον 16ο αιώνα. Εκείνη την εποχή, τα εργοστάσια πλεκτικής κατασκευάζονταν σύμφωνα με το περσικό πρότυπο. Η επιρροή των μοτίβων μπορεί να φανεί ακόμη και σήμερα, παρόλο που τα ινδικά χαλιά είναι πολύ καλής ποιότητας, ιδίως στις νέες δημιουργίες.

Πέλος μεταξιού: Το μετάξι είναι το λεπτότερο και πιο εύκαμπτο νήμα στον κόσμο και έτσι δίνει στο χαλί μια πολύ αποκλειστική αφή. Το μετάξι χρησιμοποιείται μόνο για χαλιά πολύ υψηλής ποιότητας και δίνει στο χαλί μια πολύ ευχάριστη αίσθηση.

Βαμβακερή αλυσίδα: Το βαμβάκι είναι ένα εξαιρετικό στημόνι (ύφασμα βάσης) για ένα γνήσιο χαλί χειροποίητης πλέξης, καθώς είναι ανθεκτικό και συγχρόνως μπορεί να κλωστεί λεπτό και με στενό πλέγμα.

Χειροποίητη ποιότητα: Τα χειροποίητα χαλιά είναι πραγματικά έργα τέχνης και, ανάλογα με την ποιότητα, απαιτούν πολύ καλή εκπαίδευση και μεγάλη υπομονή. Το δέσιμο με το χέρι κάνει τα χαλιά πολύ πιο λεπτά, λεία και ποιοτικά σε σχέση με άλλες μεθόδους.

Ύψος: 5-7mm
Αλυσίδα: Βαμβάκι
Εργασία: Κόμπους Στο Χέρι
Ηλικία: Νέος
Κατάσταση: Νέος
Μορφή: Δρομέας
Πάσσαλος: Μετάξι
Προέλευση: Indian
κόμπος: 500.000
όνομα: Cashmere Silk
rugway

Είμαστε η RUGWAY

Ελάτε μαζί μας στο ταξίδι μας.

Μάθετε περισσότερα