Πληροφορίες για το προϊόν "Kilim"

Kilim Χαλιά: Σε αντίθεση με τα κλασικά ανατολίτικα χαλιά, τα χαλιά κιλίμ υφαίνονται και δεν δένονται με κόμπους. Ειδικά στην Τουρκία, το Ιράν, το Αφγανιστάν και τη Βόρεια Αφρική, τα κιλίμια χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες και όχι μόνο ως χαλιά. Εξακολουθούν επίσης να εκτιμώνται ως κουρτίνες, μαξιλάρια και διακοσμήσεις τοίχων στην Ανατολή. Ωστόσο, το λεπτό πέλος τους και το ρουστίκ ύφος τους ταιριάζουν επίσης απόλυτα σε ένα σύγχρονο επιπλωμένο διαμέρισμα. Με το προσγειωμένο τους ύφος, προσδίδουν μια ευχάριστη ζεστασιά και θαλπωρή στο σπίτι σας.

Πακιστανικά χαλιά: Τα πακιστανικά χαλιά έχουν πολύ καλή ποιότητα κόμπωσης, υψηλή πυκνότητα κόμπων και επίπεδο πέλος. Το φυσικό μαλλί και η υψηλή ποιότητα κατασκευής καθιστούν τα πακιστανικά χαλιά ιδιαίτερα δημοφιλή.

Σωρός από παρθένο μαλλί: Ένα χαλί από γνήσιο νέο μαλλί κάνει κάθε εσωτερικό στυλ πιο άνετο. Το ίδιο το αγνό νέο μαλλί έχει μια πολύ ευχάριστη απαλή αίσθηση και βοηθά επίσης στην απόσβεση του ήχου και στη ρύθμιση της υγρασίας στο δωμάτιο. Αυτές οι ιδιότητες αυξάνουν άμεσα το επίπεδο άνεσης με ένα χαλί από γνήσιο νέο μαλλί.

Βαμβακερή αλυσίδα: Το βαμβάκι είναι ένα εξαιρετικό στημόνι (ύφασμα βάσης) για ένα γνήσιο χαλί χειροποίητης πλέξης, καθώς είναι ανθεκτικό και συγχρόνως μπορεί να κλωστεί λεπτό και με στενό πλέγμα.

Χειροποίητη ποιότητα: Τα χειροποίητα υφαντά κιλίμια αποτελούν μέρος του πολιτισμού των ανατολικών χωρών εδώ και αιώνες. Χρησιμοποιούνται διαφορετικές μέθοδοι ανάλογα με την περιοχή. Τα αφγανικά κιλίμια, για παράδειγμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στις δύο όψεις, ενώ τα κιλίμια Sirjan κεντιούνται πάνω σε ένα βασικό ύφασμα.

ModerneTeppiche: Kelim
Ύψος: 5mm
Αλυσίδα: Βαμβάκι
Εργασία: Υφαντά Στο Χέρι
Ηλικία: Νέος
Κατάσταση: Νέος
Μορφή: Δρομέας
Πάσσαλος: Παρθένο Μαλλί
Προέλευση: Πακιστάν
κόμπος: 200.000
όνομα: Kelim
rugway

Είμαστε η RUGWAY

Ελάτε μαζί μας στο ταξίδι μας.

Μάθετε περισσότερα